KLIK

KLIK PADA "GENG" JIKA RADIO TAK BUNYI

Wednesday, January 19, 2011

Akak k.poh jadi student??

Ish..biar betul ni?? Dah tua2 macam ni nak jadi student balik?? Rasanya cam otak dah tepu..macam mana nak isi dengan pelajaran..akak pun tak yakinlah...Tapi..kita sebagai insan..selagi ada kemahuan di situ ada jalan..betul tak?? Hendak seribu daya...tak hendak seribu dalih!!!!
Ek ehhhh..jangan terperanjat..janganlah tertanya-tanya..tak de lah akak k.poh nak masuk sekolah semula...     Tapi bab yang jadi student tu memang betul..
Taaaa...daaaaaa....student kelas aerobic / senamtari..huhuhu...
Almaklumlah..badanpun dah semakin naik cam dipam-pam..tu yang nak jaga kesihatan sikit tu. Bukanlah nak jadi kurus...tapi cukuplah sekadar melentik cam Ziana Zain!!!!!  Satu lagi..akak k.poh jadi student kat sini...
yup..kelas menjahit pakaian  
. 

8 comments:

kiz said...

senamtari..huu best best...

Tinta NurAz said...

boleh tempah baju raya lah pasni ek?

Cempakamelati said...

Wah!! bagus-bagus,dua-dua aktiviti tu aktiviti yang bagus. Saya ni la takde masa lak nak bersenam.

House of Mama Lynn said...

suka2 aerobik ...:) ...nk join hihihi

Aretikz said...

five six seven eight, again! hehe..

Bab menjahit, pernah belajar tapi time ERT, hehe.. F1 jak, masuk F2, dah tukar, ahakz..

Scarlett O'Hara said...

Teringin nak belajar swimming tapi takde peluang...

Yan said...

Selamat jadi student ye kak.. Sy ni dah 2 3 kali sign up kelas aerobic.. Habukkkk....

Piasara said...

saya lak rasa cam nk masuk kelas masak2 tapi ...tgh dok survey2 ni...nk cari kelas baking2 kek ke roti ke..sapa2 leh tolong?oh ya tahniah utk kak k-poh yg rajin nak jadi student kelas jahit dan kelas erobik tu yer..pas ni..telan air liur le sy jeles tgk badan akak yg slim melim tu..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.