KLIK

CHATBOX GOMOFM

Saturday, October 15, 2011

SUAMI TERSILAP TARIKH HARI LAHIR KU...GRRRRRRR...!!!

13/10/2011 setiap tahun..tanpa gagal..bangun pagi,abang akan mengucapkan "selamat hari lahir sayang" pada akak k-poh..tapi pagi 13hb tu..tak ada ucapan langsung.Ok..tak pe lah..mungkin masa abang nak pi kerja..dia akan wish.. Hampeh!!!..sah dah abang dah terlupa tarikh hari lahir akak k-poh.. Masa kita orang pegi ambik passport kat Imigresen..abang ajak makan tengahari di kedai..oooo..kkkkkk...mungkin abang nak wish masa ni...Hmmmmm..tarak!!! nasik dah abis makanpun..elek...tak de ucapan apa pun..memang sah..lupa dah ni..!!! Akak k-poh membelek pesbuk..berpuluh2 ucapan happy besday yang akak k-poh terima..Alhamdulillah,masih ramai yg mengingati..tapi tak sama dgn abang..!!!!..akak k-poh nak abang yg ingat..abang yg wish..huuuwaaaaaa.. Pagi sebelum subuh 14/10/11: anak dara akak k-poh sampai dari KL...membawa 'pengobat' kesedihan akak k-poh. 
Switicis dari sesorang yang mengaku 'kekasih golap' akak k-poh..Hmmmmm..siapa lagi..kalau bukan Mr Curly.Memang...selepas akak k-poh melihat gambar 'nya' di blog tu..setiap hari akak k-poh teringin..ohhh..alangkah seronoknya jika akak k-poh dapat....ohhh...andai 'kau' jadi milik ku....Akhirnya impian akak k-poh terlaksana..anak akak k-poh  LINA LIN telah sanggup memenuhi keinginan akak k-poh itu.  
Bukti....akhirnya 'ia' sampai ke pangkuan akak k-poh...terima kasih switicis..!!!!! Pagi selepas subuh 14/10/11: "selamat hari lahir, sayang"... "semalam lah..bukan hari ni.." (merajuk lah konon...!!!) "YA Allah..macam mana abang boleh silap tarikh ni..?" Apa nak buat..mungkin abang memang tersilap tarikh....Hmmmmm... Nak merajukpun bukan ada yang nak pujuk..kan...alahai.....!!!! p/s : maaf tak dpt nak upload pic..hanya sempat kidnap jer...dan switicis tu memang sedap..

14 comments:

mr.curly said...

hehe..xpe,hubby nk gurau2 manje tuuu..pe2 pn mekaseh bebanyak ye..selamat mnjamu selero..hikhik

afzalsukasuki said...

hehe.tersilap tarikh takpe lagi kak,sy takut tersilap nama.kahkahkah lagi haru!!

Ms Fai Ayie said...

hepi belated besday kak k-poh ;)

besday kte lebih kurang jer...besday fai 15hb, selang 2 hari...

Buuwa said...

laa... 13oct ka??
hepi belated besday kak... Semoga ceria2 selalu dan sentiasa berada dalam LindunganNya

tuk Ms Fai Ayie..15oct.. hepi besday!!.. semoga di berkati oleh Yang Esa..

Sya berada di tgh antara keduanya.. 14oct..heheh

kpah k-poh said...

happy besday buuwa..

Puan Kutu said...

oh sunguh tak romantik slh tarikh.hehe tp takpe kakpah..kelakar jugak kan...

khairul said...

terlupatarikh x pa lagi..jgn terlupa langsung mcm saya kah3

Kak Imun said...

Selamat hari lahir, kak pah. Terlambat 2 hari tak apa kan, hehehe..... Semoga kak pah sihat2 selalu bersama keluarga....D

Belalang Hijau said...

uhuhu sure x igt tarikh kat kalender nih...kuikuikui

Pia said...

"biasa la kak pah..org laki ni dia selalu macam tu..jgn risau bukan abang akk jer..ramai lg org laki yg mcm tu kat luar sana..tp kira ok la dia wish jugak..ada tu yg langsung tk penah wish lg haru..mmmmm sedapnya cheese kek mr curly tu...teringin nak rasa.."

rasta said...

wakakkakkakakakaka
Yang penting usah tersilap kak-pah udah.....



jgn marah ek...

Azmi Khan said...

mungkin die sibuk sgt tu....
tu sampai salah tarikh....
manusia biasalah....
tak lari dr kesilapan......

Mia Liana said...

dia bz sangat sampai terlupa tu... jangan kecik hati...

IntaNBerliaN said...

sibuk sgtlah tu kpah.. tu yg hubby terlupa.. :-)

btw, saya dah beli vco tu tapi kat kdai tu xda jnama dr azimuth so, saya beli yg jnis nufera.. test yg ni dulu...

blh je jenama lain pun kan?

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.