KLIK

KLIK PADA "GENG" JIKA RADIO TAK BUNYI

Friday, December 30, 2011

SAYA BUKAN SIAPA-SIAPA

Bila tiba hujung tahun, ramailah blogger yang membuat entry pasal Blog Terbaiklah, Blog Wajib Kunjunglah, Blog Pilihanlah, Blog Carian Googlelah dan macam-macam lagilah entry. Anda patut berbangga, jika anda tersenarai sebab bukan senang untuk anda terpilih.Tapi tidak bagi akak k-poh....akak k-poh mungkin menjadi salah seorang yang TIDAK AKAN MUNGKIN SAMA SEKALI MEMBUAT ENTRY SEPERTI ITU....Ini adalah pendapat peribadi saja. Jika akak k-poh senaraikan blog pilihan, berapa banyak blog yang akak k-poh nak pilih? Berapa ramai pulak yang tak akan terpilih? Mana mungkin akak k-poh dapat puaskan hati semua? Betul tak? Lagipun...akak k-poh ni bukan siapa-siapa pun....tidak layak untuk memuji mana-mana blog... apatah lagi untuk mengeji.....Jadi..jalan yang terbaik ialah...jangan buat entry sedemikian..betul tak??
p/s : akak k-poh sayang anda semua dan tidak sanggup untuk buat pilihan....gitu.... ye idak??

21 comments:

Azmi Khan said...

sy setuju kak.....
ala kita tulis pun suka2 je bkn ade motif pe2 pun.....
cukup org dpt terima ape yg kita nak sampaikan......

kpah k-poh said...

akak pun menulis tidak ada motif....

Mia Liana said...

mia ikhlas ni letak blog kak pah dalam senarai. takde niat apa2 pun...

afzalsukasuki said...

hehe yela kakak :D saya pon sayang semua :)

kpah k-poh said...

MIa : kpah tahu..heee

kpah k-poh said...

APzal : kpah tahu juga...hee

Scarlett O'Hara said...

Betul kak Pah.Semua blogger saya sayang! Wink!Wink!
Buat kak Pah, terima kasih atas kasih sayang yang dihulur sepanjang 2011 ini.

♥ ieRa ♥ said...

setuju cara akak...

keep in touch kak..

MOVIE DOWNLOAD : OMBAK RINDU (2011) DVDRIP RMVB

http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/2011/12/movie-download-ombak-rindu-2011-dvdrip.html

kiz said...

kak Pah sayang den tak ni..cakap sekarang..sayang ke tak? cepat!!!

mr.curly said...

xpe laling..i xkesah laling nk syg org lain..i rela di hunny madu..hikhik

kpah k-poh said...

scarr: senang kan..kalau kita sayang semua....

kpah k-poh said...

IERA : terima kasih dik..

kpah k-poh said...

KIZ : Ya..ya...kpah sayang kiz jugak..( harap abgT tak baca stetmen ni..hahahahaa)

kpah k-poh said...

Curly : u terpaksa i hunny madu kan...kah..kah..kah..

Dalila Hamid said...

menulis bukan kerna nama.......... :)

Mrs.Yie said...

saya masukkan blog kak pah dalam entri saya blog pilihan utk tahun 2011..erm..itu segmen yg encik denaihati buat..

tunz said...

cayang kpah!!!!!

kpah k-poh said...

dela: kpah pun menulis bkn krn nama....hmmmm

kpah k-poh said...

mimi : terima kasih mimi

kpah k-poh said...

mamatunz: cayang mamatunz jgk..muahhhh...

Cik Sibuk said...

salam kenal..

terjumpa blog u masa BW..nampak menarik :)

betul tu, kita (or at least saya lah) ber-blogging suka2 aje, bukan nak menang award atau nak jadi fofular. asal rasa blog best di mata sendiri pon jadiklaaa...(tapi kalo orang nak poji ape salahnya)..ngeheheheheee

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.